Kosten van een Website

Wij begrijpen als geen ander dat als je een bedrijf start dit veel kosten met zich mee brengt, ook een website kost je weer geld (maar zal zich bijna altijd weer terug verdienen). Je kan dus best klein beginnen en groter groeien, onze pakketten helpen je hierbij.

Vraag gratis je offerte aan

6 + 4 =

Wat kost een website laten maken?

Een goede website laten maken zorgt voor herkenbaarheid bij je doelgroep en nieuwe aanvragen via je website, maar vergeet dan vooral ook niet de hosting goed te regelen. Bij ons is dit standaard inbegrepen als onderdeel van onze diensten en niet bij derde, dus u heeft altijd contact met de juiste mensen. 

Alle pakketten zijn inclusief Webhosting, Domein, eMail en technische updates.
Met ikwilnueenwebsite.nl heb je zorgeloos je website gebouwd maar ook online op super snelle servers.
En de kosten, die vallen reuze mee !

Waarom kies je voor:

ikwilnueenwebsite .nl

Webhosting & eMail Inbegrepen

Bij heel veel webbouwers zal u zelf uw hosting partner moeten kiezen, of ze kiezen er een voor U. In weer andere gevallen resellen deze buro’s hun webhosting bij een hosting partner. Bij ikwilnueenwebsite.nl is dit niet het geval, wij hosten uw sites op onze eigen infrastructuur met onze eigen techneuten van 040hosting, wij weten dus wat er bij uw website past en u heeft maar 1 aanspreek punt. Dus alles onder 1 dak, wel zo veilig en makkelijk voor U.

Eigen Server nodig ?

In de meeste gevallen heeft u echt geen eigen server nodig. De standaard pakketten gaan uit van een speciaal beveiligde shared hosting omgeving. Maar mocht u toch andere wensen hebben dan kunnen we dit voor u regelen. Mochten uw bezoekers veelal uit een ander land als Nederland komen dan kunnen wij U ook helpen, onze diensten zijn beschikbaar in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Engeland, Verenigde Staten, Singapore en Australië.

Wat bedoelen we nu met …

Webhosting inbegrepen: Bij veel website design bureau’s is de hosting niet inbegrepen of het wordt voor je bij een webhosting bedrijf ondergebracht, bij “ikwilnueenwebsite .nl” is dit niet het geval omdat we onderdeel zijn van 040Hosting. Wij hebben dus ook de technische hosting experts in huis. En jij hebt geen extra kosten!

Technisch beheer: Website is klaar, alles werkt mooi, tot dat je op Maandag op kantoor komt om te zien dat uw website gehacked is. Want een website bouwen stopt niet bij het eind product, een website moet worden bijgehouden, niet alleen qua content maar ook technisch moeten er updates en patches worden geinstalleerd. Dit laatste nemen we je uit handen, wij zorgen dat uw site elke week  technisch gecontroleerd en geupdate is.

Responsive: Een website moet tegenwoordig niet alleen op een groot scherm goed werken, ook op een mobiel of tablet moet een site er goed uit zien en werken. Een responsive site past zich automatisch aan. Wij gaan hier een stapje verder in want soms wil je bepaalde content gewoon niet of anders presenteren op een klein scherm.

Wat is een WordPress CMS: Eigenlijk zou je moeten zeggen, WordPress is een CMS oftewel een Content Management System. In gewoon Nederlands is WordPress dus een website beheer systeem. Door gebruik te maken van WordPress is het voor je eenvoudig om zelf teksten aan te passen, of zelfs kleine design aanpassingen te maken. Andere bekende CMS systemen zijn Joomla en Drupal.

Onze Opties

Omdat er bij een website maken altijd meer komt kijken als een simpel pakket en we je alle mogelijkheden willen bieden hebben we een aantal opties waar jij uit kunt kiezen mocht dit nodig zijn. Zo blijven we transparant en weet jij waar je aan toe bent.

U

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

Om je site goed gevonden te krijgen in bijvoorbeeld Google, natuurlijk bouwen we de site al zo goed mogelijk maar om beter inzicht te krijgen en specifiek op keywords te kunnen sturen is een goede SEO (zoek machine optimalisatie) noodzakelijk. Ook hierin kunnen we je ondersteunen.

EUR 75,00 per maand.

WEBSITE MONITORING

Soms is het nodig om meteen te weten als je site of een dienst niet goed werkt, door middel van SMS, email of zelfs een telefoontje kan jij op de hoogte worden gesteld dat er iets niet helemaal goed gaat, zo dat je op tijd actie kan ondernemen.

vanaf € 5,10 per maand.

j

CONTENT SCHRIJVEN

Heb je zelf geen content om op je website te plaatsen, dan hebben wij een groep experts die naar je wensen de content kunnen (her)schrijven, aangezien dit een zeer persoonlijk advies is kunnen we hier geen standaard prijs aan hangen.

op aanvraag

EXTRA DOMEINEN

Extra domeinen, of domeinen verhuizen. Wij kunnen meer dan 548 verschillende TLD’s leveren, zoals .com .net .org .nl .be .eu ; maar ook ook de nieuwe TLD’s zoals bijvoorbeeld .website

vanaf € 7,49 per jaar.

LOGO ONTWERPEN

Logos ontwerpen doen we al heel lang, een team van 5 verschillende designers gaan aan de slag om je een eerste indruk te geven, en we gaan dan verder met de designer naar keus. Zo krijgt je het logo wat het best past bij je bedrijf en/of website.

Eenmalig € 219,00

AANPASSINGEN ACHTERAF

Heb je aanpassingen nodig op je website nadat deze is afgeleverd dan kan dat natuurlijk, vaak kan je zelf de aanpassingen maken maar heb je geen tijd, dan kan je het natuurlijk ook door ons laten doen.

€ 75,00 per uur (per min. 15 minuten).

SSL CERTIFICAAT

SSL Domain Validated (DV), Organization Validated (OV) en Extended Validation (EV)Certificaten zijn beschikbaar via onze SSL-leveranciers. Zoals Comodo, Symantec, Thawte, RapidSSL en Certum.

Vanaf € 10.00 per jaar (Standaard SSL Gratis inbegrepen)

FOTO’S & ILLUSTRATIES

Afhankelijk van je wensen kan het zijn dat we rechten moeten kopen van Illustraties en/of Foto’s de kosten hiervan worden doorberekend. Dit kan vanaf enkele euro’s per afbeelding tot enkele tientallen euro’s per afbeelding zijn. Als je voor deze optie kiest zullen we vooraf een prijsopgave afgeven.

Op aanvraag

EXTERNE BACKUP DIENST

Het is eenvoudig om back-ups te maken vanuit onze webportal, maar als je site groter wordt, is het eenvoudiger en sneller om een externe back-up dienst te gebruiken. Onze back-up service maakt het makkelijk om snel een back-up te maken voordat je een wijziging wil maken op je website. Zo kunt u in een oogwenk terug mocht er onverhoopt toch iets fout gaan.

Vanaf € 23,00 per jaar gratis standaard inbegrepen.

STRIPPENKAART 12

Heb je regelmatig updates nodig op je website dan kan je ook de strippenkaart aanschaffen. Elke strip geeft 1 uur hulp met je website. De strippenkaart is geldig zolang de dienst bij ons wordt afgenomen.

€ 750,00 per kaart (12 uur)

CURSUS CONTENT MANAGEMENT SYSTEEM

Liever zelf de aanpassingen doen in het systeem dat kan natuurlijk. Een vereiste is wel dat je goed met computers kan omgaan en dat je enige ervaring hebt met websites. Wij leren je een aantal belangrijke Do’s maar ook Don’ts.

€ 300,00 per dagdeel (Eindhoven e.o. op locatie)

STARTUP IT CONSULTING

Bezig met een nieuw bedrijf (start-up) maar hebt hulp nodig bij het bouwen van een goede IT-infrastructuur, dan kunnen we je helpen. Samen kijken we wat je nu nodig hebt maar ook naar wat je in de toekomst nodig gaat hebben.

€ 750,00 per dag deel (Eindhoven e.o. op locatie)

EXTRA UREN BUITEN WERKTIJD

Zoals het hoort is de webhosting bij ons natuurlijk voorzien van 24×7 support via 040Hosting. Echter heb je urgente werkzaamheden aan de website die op Zaterdag of Zondag of buiten kantoor uren / vakanties moeten plaats vinden dan geldt er een opslag van 150% op het uur tarief.

150% opslag van het uur tarief. (per min 1 uur)

MEER OPSLAG RUIMTE

Heb je veel email op je account, of misschien meerdere werknemers met grote mail boxen, dan kan het zijn dat de standaard opslag capaciteit van je hosting account niet voldoende is. Dit kan je uitbreiden, voor nog geen 15 euro extra heb je 1 GB extra opslag per jaar.

€ 15,00 per 1 GB per jaar.

EXTERNE HOSTING

Als je de hosting ergens anders wil onder brengen, dat kan, het zal echter ook betekenen dat we je een meerprijs in rekening moeten brengen ivm met extra tijd en configuratie aanpassingen.

€ 235,00 per site.

– Prijzen op deze pagina zijn exclusief BTW –

Vraag je gratis offerte aan

2 + 15 =